O NAMA

Privredno društvo ARSENAL CO osnovano je 1994 godine, i od tada uspešno posluje kao uvoznik  i distributer oružja i municije, airsoft proizvoda, lovačke opreme, army shop garderobe i galanterije, opreme za boravak u prirodi, pirotehničkih proizvoda i dr. Poslovanje ARSENALA odvija se kroz veleprodaju i putem mreže maloprodajnih objekata u Beogradu, Čačku, Somboru, Smederevu i Šapcu.

Iz ponude naročito izdvajamo programe koje uvozimo ili zastupamo:

CYBER – GUN, Francuska – vodećeg evropskog proizvođača airsoft replika oružja i opreme. U ponudi je kompletan asortiman proizvoda za airsoft, koji se kao novi sport ubrzano razvija i kod nas.

SWISS ARMS – vazdušne puške vrhunskog kvaliteta.

LAMBRO, Grčka – vodećeg brenda lovačke municije u Jugoistočnoj Evropi, sa dugom tradicijom i iskustvom u lovačkoj industriji.

JORGE FIREWORKS, Poljska, – renomiranog proizvođača visokokvalitetnih  i bezbednih  pirotehnikih sredstava, najzastupljenijih na evropskom tržištu.

EURO SECURITY PRODUCTS, Češka, jednog od vodećih evropskih proizvođača sredstava za ličnu zaštitu (elektrošokeri, suzavci i sl.)

ADVANCE GROUP, Italija – renomiranog proizvođača sredstava za čišćenje oružja, opreme za strelačarstvo, praćke, samostreli i drugo.

DELTA OPTICAL, Poljska – renomiranog proizvođača dvogleda i druge optičke opreme.

ROTHCO, USA, MIL-TEC, Nemačka – svetski poznate brendove army garderobe, obuće  i galanterije, i opreme za lov i boravak u prirodi.

COLD STEEL, GERBER, SPYDERCO, COLUMBIA RIVER, HELLE, BUCK… – proizvođače originalnih noževa, mačeta i alata sa garancijom vrhunskog kvaliteta.

U našim maloprodajnim objektima zastupljen je takođe i širok asortiman proizvoda drugih robnih marki, što našu ponudu čini pristupačnom najrazličitijim potrebama i ukusima potrošača.

U našoj prodavnici u ulici Majke Jevrosime 20 u Beogradu vršimo otkup i komisionu prodaju oružja.

Za naše kupce organizujemo izvođenje vatrometa za sve vrste proslava, porodičnih svečanosti i javnih manifestacija.

Naglašavamo da roba koja nije dostupna za web kupovinu (poput pirotehnike, oružja i municije) može da se kupi lično u našim prodajnim objektima širom Srbije, i u prodavnicama partnerske firme Meteor – Jorge Group doo i kod naših komitenata.